Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma meydanına nazaran, rengine bakarak ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duygun davranıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın yahut ivedili hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin münasip icazet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) temel amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda yangın kapısı binanın bir katındaki yaman, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara intikalini karışmak veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı baz amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında yazgı kurtarıcı olabilseler bile arakçılık duhulimleri ciğerin korkulu olabilirler.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page